ویزای دانشجویی

 

ایالات متحده امریکا با داشتن بهترین های جهان، مقصد نهایی بسیاری از دانشجویان و محققان است. گرفتن پذیرش با توجه به مقطع و رشته تحصیلی، سطح دانش زبان انگلیسی، تمکن مالی یا دریافت بورسیه، نمرات و سوابق تحصیلی متقاضی از های مختلف میسر است.

در این بین مهم ترین مسئله انتخاب و ی است که با شرایط فعلی متقاضی متناسب باشد و تمایل داشته باشند به متقاضی پذیرش دهند.

 

انواع مختلف ویزای دانشجویی امریکا:

ویزای f1: رایج ترین نوع ویزای دانشجویی امریکا ویزای f1 است که متقاضیان تحصیل در تمامی مدارس، کالج و های امریکا را شامل می شود. این متقاضیان می توانند برای همسر و فرزند زیر 21 سال خود نیز درخواست ویزا دهند (f2).

توجه داشته باشید که این نوع ویزا معمولا دوره های تحصیلی طولانی مدت "بیش از 6 ماه" را در برمیگیرد. دوره های تحصیلی کوتاه مدت موقت، بنا بر محل دعوت کننده و نوع دوره تحصیلی معمولا شامل ویزای b1 میشوند. متقاضیان میباید پس از دریافت i-20 و شماره سویس، فرم ds-160 خود را تکمیل نمایند، مبلغ 160$ واریزی سفارت را پرداخت کنند و قرار ملاقات خود را با سفارت تایید نمایند. پرداخت 200$ به عنوان sevis fee نیز ا امیست.

 

ویزای m1: شرایط کلی این ویزا همانند ویزای f1 است؛ با این تفاوت که فقط برخی از رشته های خاص فنی حرفه ای را شامل میشود. متقاضیان این نوع ویزا نیز می توانند همسر و فرزند زیر 21 سال خود را به پرونده خود اضافه نمایند (m2). برای این نوع ویزا نیز باید شماره سویس دریافت شود، مبلغ 160$ به سفارت پرداخت شود، فرم ds-160 تکمیل شود، وقت مصاحبه مشخص شود و 200 دلار بابت سویس پرداخت گردد.

 

ویزای j1: این نوع ویزا که به ویزای فرصت مطالعاتی مشهور است، مخصوص متقاضیانی است که برای پروژه های تحقیقاتی و یا تدریس در ها وارد امریکا میشوند. این متقاضیان پس از هماهنگی با یا موسسه مقصد، فرم ds-2019 دریافت می کنند. مدت اعتبار این ویزا بنابر طول مدت دوره در امریکا متغیر است اما طبق قانون کلی ویزای j1، متقاضی می باید پس از دو سال خاک امریکا را ترک نماید ودر صورت وم دوباره وارد شود.

همسر و فرزند زیر 21 سال متقاضی نیز می توانند به عنوان j2 درخواست نمایند. برای این نوع ویزا نیز همانند تمامی ویزاهای غیر مهاجرتی امریکا، میباید فرم ds-160 پر شود، 160$ هزینه سفارت پرداخت گردد و قرار ملاقات مشخص شود. مبلغ پرداختی سویس برای این نوع ویزا، 180$ می باشد.

 

در تمامی این موارد، دارا بودن تمکن یا مالی و نشان دادن family tie و قصد بازگشت به کشور مبدا پس از دوره تحصیل امری تعیین کننده است. با وجودیکه امریکا به انی که دانش زبان کافی ندارند، پذیرش مخصوص به دوره زبان انگلیسی را ارائه میدهد؛ اما سفارت سخت گیری بیشتری درخصوص دادن ویزا به چنین متقاضیانی دارد؛ به همین دلیل توصیه ما این است پیش از هرگونه اقدام جدی، دانش زبانی خود را ارتقا دهید و حتما مدارک مخصوص به آزمون های مربوطه را دریافت نمایید. صرف داشتن پذیرش معتبر، به هیچ وجه ضمانتی برای دریافت ویزا  و ورود به امریکا نیست.

حتما در روز مصاحبه، کلیه مدارک خود را به همراه داشته باشید (حتی مدارکی که قبلا به محل تحصیل ارائه شده اند.) توجه داشته باشید که درصورت رد درخواست شما، محدودیتی برای اقدام مجدد ندارید. میتوانید شرایطی را که منجر به رد درخواست شما شده است را اصلاح نمایید و شانس خود را دوباره بیازمایید.

 

قله های موفقیت در انتظار شما هستند... کافیست اراده کنید.

شاد و سربلند باشید.

تیم وقت سفارت ایران - آنکارا

خدمات :

پیکاپ پاسپورت - پیکاپ ویزا

وقت سفارت - وقت سفارت کانادا - وقت سفارت انگلیس

ویزای - ویزای کانادا